Maak een talentprofiel!

1260787_20061053

Drive-netwerk brengt talent met een handicap of chronische aandoening en werkgevers bij elkaar. Dit vooral door het laten zien!
Meld je dus aan bij Drive als je vacatures hebt of mensen met een arbeidshandicap wilt aannemen en als je zelf een arbeidshandicap hebt. Laat zien dat je er bent!

Drive richt zich specifiek op de groep talenten met een MBO+ opleidingsniveau.

Deel je ervaringen met elkaar en leer van elkaar en van Drive hoe je “het spelletje”, dat solliciteren heet, het beste kunt spelen.
Als we onszelf, heb zelf een spierziekte, meer laten zien en laten zien wat we wél kunnen, dan zijn er werkgevers die grote interesse hebben.
Drive gaat de komende maanden activiteiten ondernemen om meer werkgevers aan zich te binden.

Een Talentprofiel is een korte tekst die informatie geeft over jou.
Hierin vertel je over je opleiding, werkervaring en andere “harde” zaken. Ook vertel je wat je zoekt. Naar welke functie zou je willen solliciteren, waar en voor hoeveel uur.
Als laatste is het fijn voor de lezer om te weten waar rekening mee moet worden gehouden als je aan het werk gaat. Zie dit niet als iets negatiefs! Schrijf dit wel zou positief mogelijk. Zie het als regie nemen over jouw proces. Wanneer aan het einde pas blijkt dat het niet past is dat ook heel vervelend. Schrijf daarnaast op waar je juist heel erg goed in bent, iets wat het andere wellicht compenseert.
Maak er een persoonlijk verhaal van.
Je kunt het sturen aan christianne@drive-netwerk.nl, doe er je CV bij als je dat wilt. Wij zetten het profiel dan anoniem op de site. Ook verspreiden we het anoniem in het netwerk, op facebook en linkedin.  Als er interesse is zal Drive je met de geïnteresseerde in contact brengen. Wij checken daarvoor natuurlijk of de interesse oprecht is.
Daarna is het aan jullie beiden om het contact verder vorm te geven.

Succes!

Houd dus contact!

Advertenties